PMMA Akryl

Ingemann Plastics er din professionelle leverandør af farvede akrylplader. Vi producerer blandt mange højkvalitetsprodukter farvede akrylplader til dansk, nordisk og baltisk erhvervsliv.

Transparente og/eller farvede akrylplader byder på mange forskellige egenskaber, der er med til at gøre dem til ekstremt populære og anvendelige emner indenfor stort set alle brancher.

Pålidelig leverandør af transparente og farvede akrylplader

Ingemann Plastics er din virksomheds fleksible og pålidelige leverandør af alle typer transparente og farvede akrylplader. Fortæl os jeres behov, ønsker og krav, så er vi parate med konkurrencedygtige priser, topkvalitet og levering til tiden.

Transparente og farvede akrylplader til alle formål

Uanset om din virksomhed har brug for krystalklare transparente eller smukke farvede akrylplader, findes der et hav af unikke anvendelsesmuligheder. Både de transparente og de farvede akrylplader kan anvendes til støjværn, fysisk beskyttelse og indretningsafskærmning. Transparente og farvede akrylplader ses også ofte som displays, vinduer og lysindfald.

Skal de farvede akrylplader være fremstillet af støbt eller ekstruderet akryl?

Når valget af farvede akrylplader står mellem støbt eller ekstruderet akryl, er der mange ligheder og kun enkelte forskelle. Begge materialer er UV-resistente, har god udendørs bestandighed og gode elektrisk isolerende egenskaber. Begge materialer har ligeledes en god hårdhed og stivhed.

Farvede akrylplader i støbt akryl anses for at være af en lidt bedre kvalitet og har en større modstandsdygtighed overfor visse opløsningsmidler.

Afhængig af hvor store mængder der er behov for, kan der også være en prisforskel, der er værd at tage med i betragtningen.

Karakteristika:

 • Mange plasttyper har fællestræk i forhold til f.eks. ydeevne/pris: Højere kvalitet ved laserskæring - på støbt akryl er der næsten ingen grater.
 • Overfladen på lasergraveret støbt akryl bliver mathvid i modsætning til ekstruderet, hvor overfladen bliver matgrå.
 • En støbt akryl opfører sig ens ved varmebukning og termoformning, uanset retning på pladen, dog kan en farvet opvarmet støbt akryl ændre farvetone. Støbt akryl er vanskeligere at forme end ekstruderet.
 • Store tolerancer på plade tykkelser ved brug af støbt akryl.
 • Støbt akryl er mere ridsefast end ekstruderet akryl.
 • Støbt akryl er vanskeligere at flammepolere end ekstrudere akryl.
 • Større farveudvalg ved støbt akryl.
 • Støbt akryl indeholder færre spændinger end ekstruderet akryl.
 • Pris
 • Slagstyrke
 • Modstand overfor ridser
 • Vægt
 • Lydtransmission
 • Fleksibilitet / Elasticitet

Lad Ingemann Plastics vejlede i valget af farvede akrylplader

Kontakt vores eksperter, de er parate til en uforpligtende samtale om de farvede akrylpladers egenskaber og kvaliteter i forhold til din virksomheds behov. Få værdifuld viden og årelang erfaring fra din pålidelige samarbejdspartner.

Ingemann Plastics tilbyder stabil levering af ekstruderede og støbte akrylplader i klare, opaliserede og farvede udførelser, i den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os på eller send en e-mail på denne email.

Henrik Færge

Henrik Færge

Phone: +45 88 88 77 26

Mobile: +45 50 60 79 09

E-mail
Jesper Gleitze Nielsen

Jesper Gleitze Nielsen

Phone: +45 46 18 66 44

Mobile: +45 40 58 51 81

E-mail
Pernille Christiansen

Pernille Christiansen

Phone: +45 88 88 77 32

E-mail

Ingemann Components A/S     Tingbjergvej 6     4632 Bjæverskov     Danmark     T  +45 4618 6644     F  +45 4618 6712

Powered by wpsnet.com