PC Polycarbonatplader

PC-plader eller polycarbonatplader, består af en amorf termoplast med en lang række nyttige egenskaber. Polycarbonatplader udviser eksempelvis høj slagstyrke, stor stivhed, god varmebestandighed og gode mekaniske egenskaber.

Derudover har PC og dermed polycarbonatplader god elektrisk isoleringsevne, dimensionsstabilitet og krybebestandighed.  Kontakt Ingemann Plastics og få vejledning i forhold til din virksomheds behov.

Polycarbonatpladers anvendelse

Kemikaliebestandigheden for polycarbonatplader er moderat og materialet kan derfor ikke anvendes i forbindelse med stærke opløsningsmidler samt i forbindelse med baser og vand over 60° Celsius.  Det generelle kontinuerlige anvendelsestemperaturområde ligger i intervallet mellem ca. -60° Celsius til ca. +125° Celsius.

Grundet den særligt høje slagstyrke anbefaler Ingemann Plastics eksempelvis polycarbonatplader til sikkerhedsudstyr, som varerumsadskillelse til autobranchen, maskinafskærmninger, tyverisikring af ruder, skudsikre afskærmninger, skilte, lysarmaturer og vinduer.

Har du og din virksomhed særlige behov, ønsker og krav, er vores eksperter altid klar med professionel og faglig velfunderet vejledning.

Kanalplader - de hårdføre polycarbonatplader

SPC, også kaldet kanalplader, er en linje af polycarbonatplader der er klare som glas men er stærkere og mere modstandsdygtige over for slag end polycarbonatplader i øvrigt er.

SPC er de polycarbonatplader der praktisk talt er umulige at knække. SPC er ligesom almindelige polycarbonatplader lette, stærke, vejrbestandige og isolerende for kulde og varme.

Materialet har en særlig lang holdbarhed og der tilbydes 10 års garanti mod gulning. Netop derfor er disse særlige polycarbonatplader yderst velegnede som tagmateriale samt facade- og glasbeklædning.

Ingemann Plastics leverer blandt andet SPC til industrien, byggeriet, landbruget og gør-det-selv-branchen. Her anvendes disse polycarbonatplader med de særlige egenskaber til tage, ovenlysvinduer, reklamepaneler, beskyttelses plader til skrøbelige emner, hærværksafdækning (Falck-plader), læskure, afdækninger til eksempelvis swimmingpools, vinterhaver, carporte og meget mere.

Karaktaristika: 

  • Udsøgte optisk kvalitet og blank overflade
  • Nem at bearbejde
  • Enestående ydeevne ved både høje og lave temperaturer (fra -40⁰C til +130⁰C)
  • Enestående mekaniske, termiske og elektrisk ledende egenskaber
  • Enestående slagfasthed
  • Polycasa PC plader kan termoformes (tørring anbefales)
  • Brandklasse B2, DIN 4102 (emner fra 1,5 – 6mm er brandklasse B1)
  • Ved udendørs brug, anbefales UV beskyttelse (UVP) for at bevare klarheden i pladerne

Mange plasttyper har fællestræk i forhold til f.eks. ydeevne/pris:

PC anvendes p.g.a. den høje slagstyrke primært til sikkerhedsudstyr som varerumsadskillelse til autobranchen, maskinafskærmninger, tyverisikring af ruder, skudsikre afskærmninger, skilte, lysarmaturer og vinduer.

Din ekspert i polycarbonatplader

Få mere information om vores PC polycarbonatplader brochuren.

Få en uforpligtende samtale om hvilke polycarbonatplader der passer til din virksomheds behov.  Med vores faglige viden og årelange erfaring, har du en pålidelig samarbejdspartner, der vil løse opgaven på bedst mulig måde.

Kontakt os på telefon eller på e-mail.

 

Henrik Færge

Henrik Færge

Phone: +45 88 88 77 26

Mobile: +45 50 60 79 09

E-mail
Jesper Gleitze Nielsen

Jesper Gleitze Nielsen

Phone: +45 46 18 66 44

Mobile: +45 40 58 51 81

E-mail
Pernille Christiansen

Pernille Christiansen

Phone: +45 88 88 77 32

E-mail

Ingemann Components A/S     Tingbjergvej 6     4632 Bjæverskov     Danmark     T  +45 4618 6644     F  +45 4618 6712

Powered by wpsnet.com