Polystyrenplader

Ingemann Plastics er din virksomheds professionelle leverandør af polystyrenplader. Vi markedsfører alle typer og størrelser polystyrenplader til industri, byggeri og detail.

Uanset hvilke polystyrenplader virksomheden har behov for, kan Ingemann Plastics levere den helt rigtige og professionelle løsning. 

Polystyrenplader til alle formål

Med vores mangeårige erfaring indenfor design, produktion og levering af alle typer plastikløsninger, har vi altid den nødvendige faglige ekspertise in-house.

Skal din virksomhed bruge polystyrenplader i den bedste kvalitet, kan Ingemann Plastics bistå under hele processen, fra behovsanalyse og kravspecifikation til design og produktion. Med os som samarbejdspartner, har du altid den bedste rådgivning ved hånden.

Polystyrenplader i tusindvis af farver og mål

Ingemann er specialister i fremstilling og levering af kvalitetskontrollerede polystyrenplader. Du er derfor altid sikker på, at få den bedste kvalitet leveret til det aftalte tidspunkt. Vi bruger mange ressourcer på, at sikre leverancerne til vores kunder, fra indkøb af de bedste råvarer fra de bedste producenter, til gennemtestet og kvalitetssikret produktion.  

Karakteristika:

  • God optiske egenskaber og glansfuld overflade
  • Høj lystransmission
  • Lav pris
  • Lav vægtfylde
  • God kemisk resistens
  • Kan genanvendes
  • Lav vand optagelse

Få information om vores produktion af polystyrenplader

Få mere information om vores polystyrenplader i brochuren.

Uanset om din virksomhed skal bruge polystyrenplader som emballage, som stødabsorberende materiale eller som isoleringsmateriale, er vi parate med en professionel løsning. Ingemann Denmark har årelang erfaring i at producere og levere polystyrenplader til danske, nordiske og baltiske virksomheder.

Brug vores viden samt erfaring og få en solid og pålidelig samarbejdspartner, der kan sikre din egen produktion og leverance. Kontakt os i dag på telefon eller via email

 

Henrik Færge

Henrik Færge

Phone: +45 88 88 77 26

Mobile: +45 50 60 79 09

E-mail
Jesper Gleitze Nielsen

Jesper Gleitze Nielsen

Phone: +45 46 18 66 44

Mobile: +45 40 58 51 81

E-mail
Pernille Christiansen

Pernille Christiansen

Phone: +45 88 88 77 32

E-mail

Ingemann Components A/S     Tingbjergvej 6     4632 Bjæverskov     Danmark     T  +45 4618 6644     F  +45 4618 6712

Powered by wpsnet.com