Plastemner til industri

Velkommen til Ingemann Components. Vi er din professionelle leverandør af plastemner til industrien. Vores høje kvalitet, hurtige leverancer og lave priser har givet os en unik markedsposition.

Med et kæmpe netværk af underleverandører og producenter er vi totalt leverende i plastemner til industrien. Kontakt vores eksperter i dag og få en uformel samtale om din virksomheds behov og krav.

Plastemner til industrien i den højeste kvalitet

Her hos Ingemann Components har vi ekstreme krav til kvalitet og service. Vores underleverandører og producenter skal alle leve op til de krav, som vi og vores kunder stiller.

Gennem en lang årrække, har vi udvalgt de bedste leverandører og opbygget en unik egenproduktion. Det gør os i stand til at levere markedets vel nok bedste, billigste og hurtigste plastemner til industrien.

Kæmpe lagerbeholdning af plastemner til industriprodukter

I vores virksomheds domicil i Bjæverskov, har vi en kæmpe lagerbeholdning af plastemner af industriens mest forespurgte varer. Med Ingemann Components vil du derfor opleve en lynhurtig og effektiv leverandør.

Skulle vores lager ikke ligge inde med præcis de plastemner til industri som du og din virksomhed står og mangler, vender vi os helt automatisk mod vores omfattende netværk af underleverandører og producenter.  Uanset hvilken løsning der findes, er vores levering markedets måske allerhurtigste.

Fortæl os hvilke plastemner til industrien du har brug for, så er vi klar med en pris, kvalitet og levering.

Verdensklasse plastemner til industrien

Vi leverer plastemner til industrielt brug i hele verden. Dog er det særligt de nordiske og baltiske lande, der nyder godt af vores centrale placering. I de fleste tilfælde, er vi i stand til, indenfor få timer, at levere plastemner til industrivirksomheder i hele regionen.

Vores virksomheds hovedkvarter ligger i Bjæverskov, tæt på motorvejen, kun 50 km fra København. Vi har derfor markedets måske bedste leveringsmuligheder. Sammen med en optimal produktion og et leverandørnetværk i verdensklasse, tilbyder vi en helt unik logistik.

Mere information om vores plastemner til industrielle produkter

Uanset om det er færdige plastemner til industriel montering eller halvfabrikata din virksomhed har brug for, er vi klar med information, dokumentation og god service.

Ring til os med dine spørgsmål og ønsker på +45 4618 6644 eller send os en e-mail.

Henrik Færge

Henrik Færge

Phone: +45 88 88 77 26

Mobile: +45 50 60 79 09

E-mail
Jesper Gleitze Nielsen

Jesper Gleitze Nielsen

Phone: +45 46 18 66 44

Mobile: +45 40 58 51 81

E-mail
Pernille Christiansen

Pernille Christiansen

Phone: +45 88 88 77 32

E-mail

Ingemann Components A/S     Tingbjergvej 6     4632 Bjæverskov     Danmark     T  +45 4618 6644     F  +45 4618 6712

Powered by wpsnet.com