HIPS - Slagfast Polystyrenplader

HIPS (High Impact Polystyrene) eller slagfast polystyren fra Ingemann Plastics byder på et væld af anvendelsesmuligheder. Slagfast polystyren bruges til alt fra køleindustrien til grafisk produktion.

Vi leverer slagfast polystyren, der efterkommer jeres behov. Som standard er grundfarven i slagfast polystyren fra Ingemann Plastics hvid, men vi tilbyder specialproducerede løsninger med det farvevalg, der passer til jeres behov. 

Slagfast polystyren er polystyren tilsat gummi

For at producere slagfast polystyren tilføres polystyrenmaterialet den rette mængde gummi. Det giver pladerne en unik og forbedret slagfasthed, gør tilskæringen nemmere og tilfører produktet en god formbarhed.

Slagfast polystyren (HIPS) giver, i den unikke blanding af styren og gummi, en mængde andre og bedre mekaniske egenskaber end polystyren og en række andre plastikprodukter.

Ingemann Plastics leverer også slagfast polystyren med særlige egenskaber

Vi tilbyder desuden at levere slagfast polystyren med yderligere egenskaber. Eksempelvis en særlig UV behandling der giver en forbedret farveægthed og endnu bedre slagfasthed. En særlig modstandsdygtighed overfor den freon der bruges i køleindustrien, samt vores professionelle Corona-behandling der giver slagfast polystyren forbedrede egenskaber når det skal bruges til grafisk tryk.

Kvalitetstestet slagfast polystyren til hele Norden og de baltiske lande

Som en markedsførende professionel leverandør af slagfast polystyren til dansk, nordisk og baltisk erhvervsliv er Ingemann Plastics altid parat til at tilpasse leverancerne efter din virksomheds særlige behov, ønsker og krav.

Karakteristika:

HIPS med andre egenskaber kan fremstilles, bl.a.:

  • UV behandling med forbedret farve ægthed og slagstyrke
  • Modstandsdygtighed overfor f.eks freon (til køle industrien)
  • Corona behandling: Forbedrede egenskaber i forbindelse med grafisk tryk. 

Mange plasttyper har fællestræk i forhold til f.eks. ydeevne/pris:

Varemærker: Polycasa HIPS 

HIPS anvendes til køleskabe, sanitet, bruse vægge, vakuum formede emner, skilte, indretning af campingvogne og autocampere.

Få professionel rådgivning om slagfast polystyren

Få mere information om vore HIPS polystyrenplader i HIPS brochuren.

Tag kontakt til vores eksperter allerede i dag og få en uformel men professionel samtale om, hvilke muligheder vores slagfast polystyren produkter åbner for jer.

Med vores viden og erfaring får din virksomhed en solid og pålidelig samarbejdspartner. Vi kan sikre dig og din virksomhed stabil levering og topkvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os allerede i dag på telefon eller send os en email 

Henrik Færge

Henrik Færge

Phone: +45 88 88 77 26

Mobile: +45 50 60 79 09

E-mail
Jesper Gleitze Nielsen

Jesper Gleitze Nielsen

Phone: +45 46 18 66 44

Mobile: +45 40 58 51 81

E-mail
Pernille Christiansen

Pernille Christiansen

Phone: +45 88 88 77 32

E-mail

Ingemann Components A/S     Tingbjergvej 6     4632 Bjæverskov     Danmark     T  +45 4618 6644     F  +45 4618 6712

Powered by wpsnet.com