Galleri

Galleri

Se her et galleri med billeder af hvordan vores kunder bruger vores HiMacs.
HiMacs App

HiMacs App

Download en HiMacs app.
Seneste Reference Book

Seneste Reference Book

Se vores seneste Reference book her.

Surfaces

Ingemann forhandler kvalitetsmaterialer til eksklusiv beklædning af overflader - se nærmere på vores Hi-Macs og Richlite produkter.

ARTICLES

Ny Marmo kollektion

HI-MACS® Marmo Kollektionen er blevet opdateret med ni nye farver som opfylder tidens trends og kraverne til et naturtro marmor/sandstens-look. Varierende fra hvidt-i-hvidt over nuancer af grå til brun og antracit toner.

LG Hausys lancerer HI-MACS® 2018 farve kollektionen, Concrete

Beton er vigtig i moderne arkitektur. Beton som materiale tilfører karakter, det rå-look men også æstetik i mangeartede nuancer af primært grå. Den nye Concrete kollektion, lanceret af LG Hausys, er opstået ud fra ønsket om at gå tilbage til rødderne; tilbage til basis.

Nyhed: HI-MACS® Structura

Nu kan designere og arkitekter få endnu mere glæde af HI-MACS® - med det innovative tiltag – HI-MACS Structura®. Den nye 3D overflade bringer solid surface til et nyt niveau af standard materialer som kan tilpasses til ethvert projekt og enhver opgave. HI-MACS Structura® kan skabe fantastiske designs som for eksempel paneler, der nu kan fremstå med en mere eksklusiv overflade.

Ingemann Components A/S     Tingbjergvej 6     4632 Bjæverskov     Danmark     T  +45 4618 6644     F  +45 4618 6712

Powered by wpsnet.com