Ingemann Components is a part of SDG Accelerator 2018

/, Design/Ingemann Components is a part of SDG Accelerator 2018

Ingemann Components is a part of SDG Accelerator 2018

 

DANISH:

SDG Accelerator er et UNDP-program, som har til formål at accelerere små og mellemstore danske industrivirksomheders arbejde med FN’s Verdensmål (Sustainable Development Goals – SDGs). Programmet finansieres af Industriens Fond og testes i Danmark i 2018 og 2019 med i alt 30 små og mellemstroe industrivirksomheder og udrulles herefter nordisk og så globalt.

SDG Accelerator kører over to år og tilbyder de deltagende virksomheder en unik mulighed for få hjælp til at udvikle konkrete, bæredygtige løsninger med et betydeligt forretningspotentiale. Virksomhedernes arbejde med Verdensmålene skal inspirere andre virksomheder og synliggøre, hvordan den nye globale agenda for bæredygtig udvikling kan operationaliseres i en virksomhedskontekst og skabe forretningsmæssige gevinster, som også er til gavn for Verdensmålene.

Vi ser frem til sammen med UNDP, Industriens Fond, Monitor Deloitte og de deltagende virksomheder at bidrage til at sætte verden på kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både virksomheder, mennesker og den planet, vi bor på gennem SDG Accelerator.

Følg hashtagget #SDGAccelerator og læs mere om SDG Accelerator her:

 

ENGLISH:

Ingemann is a part of SDG Accelerator 2018

SDG Accelerator is a UNDP programme that aspires to accelerate business solutions for the Sustainable Development Goals (SDGs). The programme is funded by The Danish Industry Foundation and is tested in Denmark in 2018 and 2019 with 30 Danish small and medium-sized industrial companies and then the aim is to roll out across the Nordics and globally.

The SDG Accelerator runs for two years and offers the participating companies a unique opportunity for developing business solutions with a significant business potential and impact on the SDGs. Their work will be communicated to inspire other companies and make visible how the new global agenda for sustainable development can be operationalised in a business context, creating business benefits and impact on the SDGs.

We look forward to working together with UNDP, The Danish Industry Foundation, Monitor Deloitte and the other participating companies to build a better future for everyone through SDG Accelerator.

Follow the hashtag #SDGAccelerator and find more information about the programme here:

By |2018-06-13T08:38:55+00:00May 13th, 2018|Creative, Design|0 Comments

About the Author:

Dan Johansen

Leave A Comment