Plastic Guide App

Plastic Guide App

Download en Plastic Guide App.
Galleri

Galleri

Se her et galleri med billeder af hvordan vores kunder bruger vores HiMacs.
HiMacs App

HiMacs App

Download en HiMacs app.
Seneste Reference Book

Seneste Reference Book

Se vores seneste Reference book her.

Ingemann Plastics

Ingemann Plastics er specialiseret i at levere et bredt portefølje af plastikkomponenter, såsom plastikplader, rør, pinde i forskellige størrelser, farver og kvaliteter fra markedsledende producenter, som for eksempel PolyCasa, AG Plastics og Athex. Vores kunder er typisk plastikproducenter, glarmestre, skiltemagere, produktions- og servicefirmaer samt lysindustrien. Vi tilbyder semifabrikata plastikplader tilpasset til specifikke individuelle behov leveret fra dag til dag.

Lighting and Optics 

Plastics

Packaging

NEWS Plastic

Nyhed: HI-MACS® Structura

3/15/2017

Nu kan designere og arkitekter få endnu mere glæde af HI-MACS® - med det innovative tiltag – HI-MACS Structura®. Den nye 3D overflade bringer solid surface til et nyt niveau af standard materialer som kan tilpasses til ethvert projekt og enhver opgave. HI-MACS Structura® kan skabe fantastiske designs som for eksempel paneler, der nu kan fremstå med en mere eksklusiv overflade.

Skatelite giver uendelige muligheder i bymiljøet

10/12/2016

Byens mange grønne områder fungerer som fristeder, men også som skueplads for fantastisk arkitektur, modigt design og gennemførte rekreative områder. Skatelite lanceres nu på det danske marked og kan forandre udviklingen og udnyttelsen af byens rum.

Nye materialer!

10/11/2016
Vi har fået flere fantastiske materialer på hylderne i Bjæverskov og vil glæde os til fortsat at bidrage til din virksomheds høje kvalitetsstandarder.

Ingemann Components A/S     Tingbjergvej 6     4632 Bjæverskov     Danmark     T  +45 4618 6644     F  +45 4618 6712

Powered by wpsnet.com