Plastic Guide App

Plastic Guide App

Download en Plastic Guide App.
Galleri

Galleri

Se her et galleri med billeder af hvordan vores kunder bruger vores HiMacs.
HiMacs App

HiMacs App

Download en HiMacs app.
Seneste Reference Book

Seneste Reference Book

Se vores seneste Reference book her.

Ingemann Plastics

- tidligere Skandinavisk Plastdistribution 

Ingemann Plastics er specialiseret i at levere et bredt portefølje af plastikkomponenter, såsom plastikplader, rør, pinde i forskellige størrelser, farver og kvaliteter fra markedsledende producenter, som for eksempel PolyCasa, AG Plastics og Athex. Vores kunder er typisk plastikproducenter, glarmestre, skiltemagere, produktions- og servicefirmaer samt lysindustrien. Vi tilbyder semifabrikata plastikplader tilpasset til specifikke individuelle behov leveret fra dag til dag.

Hos Ingemann A/S har vi 3 forretningsområder: 

Lighting and Optics 

Plastics

Packaging

NEWS Plastic

Skatelite giver uendelige muligheder i bymiljøet

10/12/2016

Byens mange grønne områder fungerer som fristeder, men også som skueplads for fantastisk arkitektur, modigt design og gennemførte rekreative områder. Skatelite lanceres nu på det danske marked og kan forandre udviklingen og udnyttelsen af byens rum.

Nye materialer!

10/11/2016
Vi har fået flere fantastiske materialer på hylderne i Bjæverskov og vil glæde os til fortsat at bidrage til din virksomheds høje kvalitetsstandarder.

Nyt produkt: Richlite

9/29/2015
Ud over Ingemanns samarbejde med LG HIMACS, har vi nu også fået fornøjelsen af et nyt materiale i Danmark - Richlite -, der kun tidligere er brugt på upcycle house i Nyborg, hvor huset beklædt med dette materiale.

Nyhed: HiMacs App

2/19/2015
Til jer, der virkelig ønsker at være i front i indretningsbranchen. Den ustoppelige og innovative mobile revolution, har tilskønnet HIMACS til at skabe en app som opfølgning til det nye look på www.himacs.eu

Ingemann Components A/S     Tingbjergvej 6     4632 Bjæverskov     Danmark     T  +45 4618 6644     F  +45 4618 6712

Powered by wpsnet.com